Spojimese.cz pomáhá samoživitelům darovat finanční pomoc

Spojimese.cz je dobrovolnický projekt pro všechny, kteří potřebují pomoc v nouzi a soukromé dárce, ochotné pomáhat. Umožňuje požádat o pomoc samoživitelům a lidem v nouzi a oslovit online soukromé dárce. 

0

Spojimese je unikátní a diskrétní online propojení soukromých dárců s lidmi v nouzi a samoživitell, kteří žádají o pomoc.

 

Web vznikl bleskovou rychlostí v březnu 2020 v reakci na rostoucí potřebu spojení dobrovolníků a poskytovatelů služeb se zákazníky v období krizového stavu v důsledku nákazy koronavirem.

 

Autoři s obavami sledovali krizový vývoj okolo nemoci Covid19 a protože už dříve pomocí služby mStránka.cz vyvíjeli weby pro charitu nebo neziskové organizace jako např. Centrum Alkos pro boj se závislostmi nebo Klub svobodných matek, rozhodli se pomáhat i nyní.

 

Když krize odezněla, Spojimese se zaměřilo na pomoc lidem v nouzi a samoživitellům. 

 

Jak postupovat, když potřebujete pomoc

Pokud potřebujete pomoc, Spojímese vás zdarma online propojí na chatu se soukromými dárci. Jakmile obdržíte nabídku od dárce, pošleme vám na email odkaz, ze kterého se jedním klikem spojíte našich v online zprávách. 

 

Všechny dárce, kteří vám učinili nabídku, uvidíte přehledně seřazené pod vaší žádostí, do které vstoupíte ze svého emailu.  

 

Potřebuji pomoc - požádat o pomoc

 

Chcete pomáhat lidem v nouzi?

Spojimese.cz je unikátní i pro dárce. V seznamu žádostí o pomoc si vyberou konkrétní poptávku, na kterou odpoví. V našem online chatu si pak diskrétně domluví konkrétní materiální nebo finanční pomoc.

Nabízím pomoc - seznam žádostí

 

Bezpečné a diskrétní online chatování

V našm online chatu spolu mohou komunikovat žadatelé i dárci s jistotou, že své údaje předají až v okamžiku, kdy vzájemně získají důvěru. Žadatele ověřujeme a musí splnit pravidla pro zveřejnění žádosti a dárcům radíme, jak pomáhat bezpečně a spravedlivě skutečným lidem v nouzi, kteří to opravdu potřebují a pomoci nezneužívají.

 

Upravit
comments powered by Disqus