Nová mapa STK a měření emisí v České republice se srovnáním ceny technické prohlídky

Na mBenzin.cz najdete novou službu, vyhledávání a srovnání cen stanic technické kontroly a měření emisí. Neplaťte drahou technickou, najděte si nejlevnější STK a emise v Praze, Brně, Olomouci nebo v okolí. 

0

Už roky srovnáváme s vaší pomocí nejlevnější ceny benzinu a nafty, LPG a CNG. Jako novinku jsme připravili mapu všech stanic technických kontrol a emisí v ČR, ve které si najdete nejlevnější technickou kontrolu, emise nebo evideční prohlídku při převodu vozidla. 

Kontrolu na STK a platnost emisí je lepší neodkládat, nová pravidla stanovují pokutu za propadlou technickou v roce 2018 až 2500 Kč, pokud je vozidlo posouzeno jako ohrožující silniční provoz, dokonce v rozpětí 5.000-10.000Kč se současným odebráním řidičského průkazu a 5 trestnými body.  

Bodový systém řidičů, tabulka trestných bodů, pokuty v roce 2018

V mapě na mBenzin.cz snadno najdete STK v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci nebo Plzni, nebo v libovolném srovnání měst a obcí, vyhledávat můžete i nejbližší stanici technické kontroly a emisí podle adresy v okolí. Jako jediný srovnávač evidujeme aktuální ceny, kontakty, adresy i odkazy na weby všech STK v České republice. Pokud chcete pomoci, můžete i zapisovat aktuální ceny stejně jako u srovnání cen paliv.

Kdy jít na STK a měření emisí, co se kontroluje na technické v roce 2018

Mapu STK najdete v hlavním menu nebo na adrese www.mbenzin.cz/stk, vyhledávat můžete i z mobilní aplikace nebo webu. 

Patří do rubriky: Novinky
Upravit
comments powered by Disqus