Kupte si ekologickou Škodovku se slevou 6000EUR, říkají reklamní pistole na benzínkách v Německu

0

Škodovka nabízí slevu až 6000 EUR na své vozy za výměnu starého dieselového auta. Německý importér Škoda spustil kampaň na čerpacích pistolích benzínek v Německu.  

Německý importér vozů Škoda spustil pomocí agentury Alvern Media kampaň na držadlech tankovacích pistolí na čerpacích stanicích, ve které přesvědčuje zákazníky, aby vyměnili svůj zastaralý dieselový automobil za novou Škodovku. Jako motivaci nabízí slevu až 6000 EUR.

Majitele starších dieselů má přesvědčit reklama na tankovacích pistolích, papírových ručnících a rukavicích sloganem "Prodejte svůj starý diesel pro nový vůz Škoda" Bonus k nákupu nazvaný "Bye Bye" nabízí slevu až 6000 Euro na vozy s maximální emisní normou Euro I-IV.


"Výrobci automobilů v současné době vytvářejí pobídky, které motivují německé řidiče, aby přešli na nové, efektivnější a ekologické vozy," vysvětluje Thorsten Huneke, obchodní ředitel společnosti Alvern Media. "V této kampani Škoda ukazuje, jak přímo oslovit cílovou skupinu v ideálním prostředí bez plýtvání."

 

Reklamu můžete najít na německých čerpacích stanicích na téměř 10 000 stojanech. 

Patří do rubriky: Škoda Auto
Upravit
comments powered by Disqus