Krásná a moderní benzínka Slovnaft, kde vykoupete psa nebo uspořádáte jednání

Svojí ukázkovou čerpací stanici otevřel v létě Slovnaft v Bratislavě v Prístavnej ulici, kde se dobře najíte, vykoupete psa nebo uspořádáte jednání v plně vybavené zasedací místnosti Benzínka je osazená nejnovějšími ekologickými technologiemi.

0

Na čerpací stanici zaplatíte moderně přímo u výdejního stojanu, kde si lze rovnou objednat také ze ze široké nabídky těstovin, jídel připravovaných na woku, domácích burgrů, salátů či polévek nebo nápojů Fresh Corner a dotankovat z výdejního stojanu kapalinu do ostřikovačů. 

Aby řidiči vstoupili také do prodejny, láká je pobočka Fresh Corner mimo nabídky jídla a občerstvení do zasedací místnostni pro jednání až deseti lidí, zdarma připojení k internetu přes Wi-Fi a dobíjení mobilních telefonů.  Děti potěší velký dětský koutek s herní konzolí, a rodiče při čekání jistě ocení zabudované tablety do stolů. Hodně unikátní je pak na čerpací stanici koupelna pro domácí mazlíčky s možností sprchování dog wash, vybavená zvýšenou vanou s protismykovou podlahou, flexibilní sprchou a speciálně vyvinutými připravky a sušičem srsti.

Patří do rubriky: Rady pro motoristy
Upravit
comments powered by Disqus