První myčka Shell na světě, kde zaplatíte mobilem s Masterpass je v Česku

Společnost Shell provozuje více než 44 tisíc čerpacích stanic po celém světě, pro testování placení mycí linky mobilem si vybrala právě české pobočky, první najdete v Praze 4 Bohdalci, ve Výstavní ulici. 

0

U Shellu je možné už delší dobu platit za pohonné hmoty mobilem pomocí digitální peněženky MaterpassTM od Mastercard a nyní se nabídka rozšiřuje také na platby za umytí vozu pouhým naskenováním QR kódu.

Inovativní služba MasterpassTM umožňuje naskenováním QR kódu na vstupním stojanu myčky zaplatit za vybraný mycí program bez čekání u pokladny přímo z vozu. Po nabrání kódu si přímo v aplikaci vybere mycí program a obratem obdrží vygenerovaný kód pro zadání do ovládacího panelu a spuštění myčky. 

Ve spolupráci se společností Mastercard se snažíme dále rozšiřovat komfort při návštěvě našich čerpacích stanic a mobilní peněženka MasterpassTM v tomto ohledu nabízí bezpečné a technologicky pokročilé řešení i při placení za mycí programy," komentuje novinku Jan Čapský, ředitel provozu čerpacích stanic Shell v České republice a na Slovensku.


Digitální peněženku MasterpassTM by Mastercard® je možné stáhnout na Google Play pro zařízení s operačním systémem Android nebo v AppStore pro zařízení s iOS. Pro nastavení stačí jen několik jednoduchých kroků a služba je připravena k použití nejen u Shellu, ale  u dalších více než dvou tisíc obchodníků nebo stovky internetových obchodů. 


Platba za mycí linku digitální peněženkou MasterpassTM by Mastercard je v tuto chvíli dostupná na devíti čerpacích stanicích Shell v Brně (Olomoucká ulice), Jablonci n/Nisou (Nákladní), Liberci (Košická), Plzni (Karlovarská a Výstavní ulice), Praze 4
(Bohdalecká), Praze 10 (Průmyslová) a Sušici (Hradecká).

Upravit
comments powered by Disqus