Video: Světelná a pěnová show v zážitkové myčce od WashTec u Benziny

Zatímco v devadesátých letech jste si běžně nechat umýt auto od polonahých slečen v plavkách, dnes je novinkou světelná a pěnová show v největší tuzemské síti Benzina. 

První zážitkovou myčku spustila Benzina od 1. srpna 2017 na pražském Barandově ve spolupráci s WashTec, který má patent na pěnovou a světelnou show nazvanou FoamSensation. 

WashTec Foam Sensation

Mycí program Komfort Exklusiv nejen kvalitně umyje vaše auto, ale současne poskyne neuvěřitelný zážitek. Během mytí se začne celé vozidlo pokrývat tenkým souvislým pěnovým vodopádem, nasvícenéným LED diodami a vytvářející neobvyklou světelnou show na pěnovém plátně obaleném okolo auta.

 

Vedoucí odboru marketingu Benziny Agnieszka Bobrukiewicz říká:

Chceme našim zákazníkům přinášet vždy něco nového. I obyčejný průjezd myčkou je pro děti často velkým zážitkem, s technologií FoamSensation si myčku užijí i dospělí

Program Komfort Exklusiv nabídne za cenu 299Kč nejen pěnovou show, ale také speciální mytí ráfků. Mycí linka na Barrandově je zatím pilotním projektem, pokud se bude zákazníkům líbít, má Benzina v plánu jeho rozšíření i na své další myčky. 

Upravit
comments powered by Disqus